Wat 521 mensen zeggen over Ratatouille Food & Wine*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Lekker gegeten en vriendelijk/gezellig personeel!!
Heerlijk gegeten en gedronken. Personeel is erg aardig en weten de gasten in de watten te leggen. Jozua Jaring heeft heerlijke gerechten gecreëerd en komt ook regelmatig langs om te vragen of alles naar wens is.
We hebben hier een heerlijke avond gehad. De fijne ontvangst was al een goede voorbode. Wat een creativiteit kwam er uit de keuken (zowel qua smaaksensatie als qua opmaak), wat een goede toelichting op de gerechten kregen we aan tafel, wat een goed gekozen wijnen per gerecht en hoe goed voelde het personeel de gasten aan. Top-avond!
Alle gangen waren tot in de perfectie gepresenteerd en niet geheel onbelangrijk smaakten voortreffelijk.
Bijzonder enthousiaste en attente bediening en dito keukenbrigade!
Een superleuke attentie ontvangen omdat mijn partner zwanger is en daar uiteraard qua eten onwijs rekening werd gehouden. 1000x dank aan het voltallige personeel voor een bijzonder mooie ervaring!! We shall meet again 😉
We hebben met vrienden genoten van een geweldig avondje uit. We zijn echt verwend met mooie kunstwerkjes van bijzonder verfijnde smaken. De heerlijke bijpassende wijnen maakte het compleet . Geserveerd door heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader.
Plattegrond Alle restaurants in Haarlem e.o.
Over Ratatouille Food & Wine*
Keuken: Frans
Restaurant Ratatouille Food & Wine ligt aan het spaarne in Haarlem op een prachtige locatie. Het restaurant bevindt zich in een karaktervol pand dat sfeervol is ingericht. Het restaurant kenmerkt zich door de laagdrempelige omgeving en de uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is net als ratatouille een mix van de Franse keuken.
Michelin noemde Restaurant Ratatouille Food & Wine bij de uitreiking van hun eerste ster een voorbeeld voor de nieuwe generatie koks en restaurant: minder duur, minder stijf, en toegankelijker. Al de gerechten zijn tot in perfectie bereid met verrassende smaakpaletten.
Chef kok Jozua Jaring verbaast jou graag met kleuren en vormen en besteedt veel aandacht aan het opmaken van de borden. Dit creëert keer op keer nieuwsgierigheid en een wauw-effect voor de gast en maken zo klassieke smaken erg interessant! Jozue combineert producten van eigen bodem met Internationale smaakmakers
Ook is er keuze uit meer dan 460 sublieme wijnen van de enorm uitgebreide wijnkaart. Kom genieten van een overheerlijke lunch of een waanzinnig diner en wordt meegenomen in de culinaire wereld van de chef.
Het restaurant is in 2014 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16 Gault&Millau punten gekregen.