Culinaire Sales stagiaire 2024

Smulpapen, zelfbenoemd recensenten en Michelin-liefhebbers in en rondom Amsterdam opgelet, want wij zijn op zoek naar jou. De hele dag met horeca bezig zijn, maar ook gewoon ’s avonds tijd hebben om aan te schuiven? Klinkt als een droomstage, toch? Dat is het ook.

Op zoek naar een gave Commerciële stage? Dan is deze meewerkstage in de Sales echt iets voor jou. Lees snel verder!

Wie zijn wij?
DiningCity is de toonaangevende restaurant website van Nederland.

Je kent ons van de zeer succesvolle Nationale Restaurant Week. Naast dit fantastische event biedt Diningcity o.a. restaurant deals aan bij de beste Michelin sterrenrestaurants. Daarnaast zijn we onlangs een nieuw streaming platform begonnen, een soort van Netflix meets Tedx waarbij wij unieke Masterclasses aanbieden van Michelinsterren Chefs: www.cheflix.nl.

Ons hoofdkantoor voor Nederland en België is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast bestaan er vestigingen in Kaapstad, Singapore, Shanghai en Hong Kong.

In Amsterdam werken we met een team van 20 enthousiaste foodies aan de allerbeste service voor onze restaurants en hun gasten. Onze bedrijfscultuur is informeel en jong met een platte organisatiestructuur. Duidelijke communicatie intern en extern staat bij ons hoog aangeschreven. Net als hospitality in de breedste zin van het woord, naar onze gasten én naar elkaar. De mentaliteit is gedreven met een hoge focus op het behalen van targets, maar ook op teamwork én fun! De werkvloer is hier een leuke plek om te zijn!

Wat zoeken we?
Ben je leergierig, gemotiveerd en ambitieus? Wil je werken in een gedreven, jong en enthousiast team en bedrijf? Dan is deze stage echt iets voor jou!

Als stagiair ondersteun je het gehele team in Sales en Accountmanagement activiteiten. Je wordt onderdeel van het Sales team en houd je bezig met diverse Sales gerelateerde activiteiten. Je gaat meewerken aan de Restaurant Week en werkt met verschillende externe partners zoals Nespresso, Air Miles en Blokker. Je wordt het aanspreekpunt voor restaurateurs en gasten en gaat het sales team ondersteunen.

De ideale Stagiair...
+ Is leergierig en ambitieus.
+ Is commercieel, doener met lef en resultaatgericht.
+ Wil het verschil maken.
+ Niet bang voor een uitdaging.
+ Spreekt zowel uitstekend Nederlands als Engels (Frans is een pre).
+ Is zeer zelfstandig, representatief, commercieel en bovenal ondernemend.

Wat er voor jou op het menu staat...
+ Een lekkere stagevergoeding.
+ De kans om veel te leren in een dynamisch team.
+ Een gezellig en jong team.
+ Gezellige wekelijkse borrels op ons kantoor in Amsterdam.
+ De beste culinaire tips.

Ja, ik wil graag aan tafel komen…..
Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een pakkende motivatie te sturen naar [email protected]. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Marloes op 0628347041.

Soort dienstverband: Stage

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden