Wat 112 mensen zeggen over Brasserie Rita
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer. Ook de combinatie van de wijn met de gerechtjes was perfect.
Echt een aanrader, en het eten was magnificent
Op 21 okt. 2022 schoven we aan voor een vijfgangen verrassingsdiner bij Brasserie Rita. Het restaurantgedeelte van het gebouw komt nogal koud en sober over door het hoge plafond en de harde en weinig luxe materialen die zijn gebruikt. Met metershoge planten probeert men deze indruk te verzachten. Het verrassingsdine...
Lees hele reviewOp 21 okt. 2022 schoven we aan voor een vijfgangen verrassingsdiner bij Brasserie Rita. Het restaurantgedeelte van het gebouw komt nogal koud en sober over door het hoge plafond en de harde en weinig luxe materialen die zijn gebruikt. Met metershoge planten probeert men deze indruk te verzachten. Het verrassingsdiner liep helaas uit op een teleurstelling door de tegenvallende gerechtjes, in de sfeer van iet-wiet-waai-weg liflafjes. In telegramstijl: goedkope ingrediënten, geen mooie smaakcombinaties en moeilijk te snijden vlees van het Sashi rund. Het nagerecht sloeg echt alles. Het bestond uit een stukje bruine gelei, omringd door half gesmolten toffees, afgemaakt met een chocolade saus. Niet doorheen te komen... en daarom ook terug gestuurd. De bediening was jeugdig, vol goede moed en soms ontwapenend grappig ("Dit was mijn presentatie" en "Ja, dit menu doen we nu voor het eerst"). Dat gold niet voor de dame in witte kokskleding die verhaal kwam halen, nadat we tegen de bediening iets gezegd hadden over het nagerecht. Het was een prima nagerecht, zei ze op bitse toon, want ze had het zelf geproefd! Bij deze logica sta je machteloos. Nadat we om de rekening vroegen, had ze zich herpakt. We hoefden alleen de drankjes te betalen. Liever hadden we natuurlijk van een mooi diner genoten, in een sfeervolle omgeving. Jammer. Het was niet voor herhaling vatbaar!
Wissel van menu, vlees had gaarder gemogen, voor de rest top!
lekker gegeten
Plattegrond Alle restaurants in Eindhoven e.o.
Over Brasserie Rita
Keuken: Frans, Nederlands, Vis en zeevruchten
Chef-kok Ron van de Wiel en zijn team koken vanuit de Franse klassieke keuken, waarbij moderne smaken uit de wereldkeuken te herkennen zijn. Karakteristieke producten en vakmanschap staan in alle gerechten centraal. Het lekkerste uit de zee en het mooiste van het land worden begeleid door verrassende smaken.
Het culinaire team werkt nauw samen, wat resulteert in een prachtige kaart met smaakvolle gerechten die niet alleen tongstrelend zijn, maar ook een lust voor het oog.
Laat je verrassen door de oprechte gastvrijheid en ervaar een heerlijke avond uit op de oudste plek van Eindhoven!
Beste Peter,
heel spijtig om te horen dat jullie diner niet bevallen is! We proberen altijd om voor iedereen een mooie avond te verzorgen. We zullen je feedback bespreken om de ervaring voor onze gasten beter te maken, bedankt voor je reactie!
met vriendelijke groet, Team Rita