Brasserie Goede Buren

Belgisch, Nederlands |
9,3 (88 reviews)
98% aanbevolen

Wat 88 mensen zeggen over Brasserie Goede Buren

9.3 Gebaseerd op 88 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gezellige avond gehad "
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Een leuke en gezellige avond gehad. We hebben genoten van het 6 gangen diner en de 3 amuses die tussendoor geserveerd werden. Vooral de vis en het vleesgerecht vielen erg in de smaak. De bediening was prettig in omgang en ondanks de volle bezetting was er voldoende aandacht voor alle gasten. De chefkok kwam een aant...

Lees hele review

Een leuke en gezellige avond gehad. We hebben genoten van het 6 gangen diner en de 3 amuses die tussendoor geserveerd werden. Vooral de vis en het vleesgerecht vielen erg in de smaak. De bediening was prettig in omgang en ondanks de volle bezetting was er voldoende aandacht voor alle gasten. De chefkok kwam een aantal gerechten aan tafel uitserveren, waarbij we uitgebreide uitleg kregen bij het desbetreffende gerecht. Al met al was dit bezoek zeker voor herhaling vatbaar.

Judith Noordeloos op 02 oktober 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 02 oktober 2022

Dank je Judith voor deze mooie review. Zoals je al bemerkte was het megadruk en is het lastig om dan met zo'n klein team de 100% service te geven, die wij graag zouden willen. Dus dat je dat iets minder beloond begrijp ik wel en vind ik dan ook wel terecht. Maar gelukkig gaat dit niet ten koste van de kwaliteit, de gastvrijheid en de sfeer. Tot de volgende keer, want wij hopen zeker om jullie nogmaals als gasten te mogen ontvangen.


"Diningcity actie "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was lekker,
Origineel en de presentatie was goed.
De kok kwam regelmatig langs om te horen naar onze beleving. Gaf uitleg van alle gerechten. En was vriendelijk en professioneel!

Migaila Mogen op 26 september 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 26 september 2022

Dank je Migaila voor deze leuke review. Was ook leuk om jullie met vegetarische en visgerechten te mogen verrassen. Hopelijk tot een volgende keer!!


"Lekker eten, veel geduld."
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben zonder meer genoten van ons zesgangen verrassingsdiner. De chef en zijn vrouw kwamen ons beurtelings lekkere gerechtjes brengen, met bijpassende wijnen en dito verhalen. De sfeer was gezellig en de omgang ongedwongen. Het enige punt van aandacht is de wel erg lange wachttijd tussen de gerechten. We zaten om 19:15 uur aan tafel en zijn om 00:00 uur de deur uit gegaan. Dat mag korter!

Ton Holdert op 24 september 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 25 september 2022

Dank je Ton. Dat het iets sneller zou mogen klopt, maar bij aanvang gaf ik al aan dat wij een avondvullend programma bieden, omdat ik nu eenmaal alleen in de keuken sta en alles vers in eigen keuken bereid wordt. Qua smaakbeleving een groot voordeel, zoals jullie dat zelf ook hebben ervaren en waarderen, maar bij een vol restaurant qua tijd met bijna allemaal 5- en 6-gangen menu's een nadeel. Het tekort aan personeel wil ik echter niet compenseren met de kwaliteit van mijn gerechten. Dat blijft immers de basis om onze gasten te verwennen met verrassende smaakcombinaties in mijn gerechten. Hopelijk toch tot een volgende keer. Op door de weekse dagen is het iets rustiger en zal de doorloopsnelheid iets hoger liggen, maar voor 6-gangen moet je nog steeds uitgaan van een avondvullend programma en sta je niet binnen 2,5 uur weer buiten.


"heerlijke avond genoten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

genoten van een fantastisch 6 gangen menu met vooraf en tussen door nog heerlijke amuses gehad,
perfecte wijnen erbij en zelfs een portproeverijtje bij het kaasplankje
fijne gastvrouw die ruim de tijd nam om het eten uit te leggen en ook heel leuk dat de kok geregeld zelf aan tafel kwam om de gerechten uit te legg...

Lees hele review

genoten van een fantastisch 6 gangen menu met vooraf en tussen door nog heerlijke amuses gehad,
perfecte wijnen erbij en zelfs een portproeverijtje bij het kaasplankje
fijne gastvrouw die ruim de tijd nam om het eten uit te leggen en ook heel leuk dat de kok geregeld zelf aan tafel kwam om de gerechten uit te leggen.
en dit alles in een hele gemoedelijke sfeer, je voelt je echt welkom.
wij komen hier zeker nog eens terug.

Nel Huiberts op 19 september 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 25 september 2022

Dank je voor deze hartverwarmende review. Tot de volgende keer en hopelijk gaan jullie dan weer net zo genieten.


"Mooie creatieve gerechten, met veel aandacht bereidt."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Via de restaurantweken hier terecht gekomen. Mooi 6-gangen menu gegeten. Met verrassende gerechten.

Carla op 17 september 2022
Geverifiëerd
Hans (eigenaar/chefkok heeft gereageerd op 17 september 2022

Dank je Carla. Was ook leuk om voor enthousiaste, zoals jullie, te koken. Tot een volgende keer.

Plattegrond Alle restaurants in Buren (Gelderland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Brasserie Goede Buren

Keuken: Belgisch, Nederlands

In Buren in Gelderland, vind je het gezellige restaurant Brasserie Goede Buren. Liefhebbers van de traditionele Belgische of Nederlandse keuken zijn hier volledig op hun plek.

Veelzijdige gerechten, bijzonder en toch authentiek en traditioneel; dat is waar Brasserie Goede Buren voor staat. De sfeer is voor het team ontzettend belangrijk; dit is ook wel te merken aan de fantastische gastvrijheid van de werknemers.

Kom gauw langs en ontdek de heerlijke gerechten en gezellige sfeer van restaurant Brasserie Goede Buren!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Buren (Gelderland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden