Wat 300 mensen zeggen over Restaurant 't Ganzenest*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Erg goed gegeten. Borden waren mooi opgemaakt en de smaak was heerlijk. Ik vond alleen een flesje witte wijn, Gruner Veltliner, van 48 euro erg duur.
Heerlijk op het terras gegeten. Originele gerechten. Fijne bediening. Prima wijncombinaties. Mooi uitzicht op de golfbaan en ook binnen is het sfeervol. Tempo mocht ietsje hoger.
Verrassende creatieve gerechten in een ongedwongen ambiance. Uitstekende wijn spijs combinaties.
Verfijnd eten. Vijf gangen diner met heerlijke smaken. Juiste hoeveelheden. Prima personeel. Een belevenis.
Het eten was uitstekend we hadden bij de Prosecco een oester proeverij buitengewoon lekker. De voorgerechten waren heerlijk Krab en zwezerik. Als hoofdgerecht gepocheerde tong. De combinaties van smaak was uitstekend. Aan de opmaak van de gerechten was veel aandacht besteed. Kortom het was echt een feestje.
Plattegrond Alle restaurants in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.
Over Restaurant 't Ganzenest*
In ’t Ganzenest in de groene rand van Rijswijk zet chef en gastheer Erik Tas authentieke allure en toegankelijke kwaliteit neer, uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie te bieden heeft. Met de vanzelfsprekende, oprechte gastvrijheid en service om het de gast helemaal naar de zin te maken. Dit restaurant verwent haar gasten graag met bijzondere gerechten.
Erik heeft ervaring opgedaan bij verschillende grote namen zoals, Parkheuvel in Rotterdam en de Zwetheul in Schipluiden. Daarna koos hij zijn eigen weg met de opening van Bij Erik in Leidschendam, waarna hij ook restaurant/hotel 't Ganzenest heeft geopend. Elke maand kookt hij gerechten met de passende ingrediënten van het seizoen, zo verrast hij iedere gast steeds opnieuw.
Kijk snel verder op onze website voor een aantrekkelijke aanbieding bij een van zijn restaurants!