Wat 29 mensen zeggen over De Kersentuin
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Alles prima
Op mooie en rustige lokatie gelegen gekozen voor verrassingsmenu. Leuke opmaak van borden met mooie opmaak van de prima gerechten.
Was super lekker. Mijn complimenten aan de chef en de bediening
Bediening onprofessioneel, vreemde combinatie dessert
Very nice place with excellent food and friendly service
Plattegrond Alle restaurants in Amsterdam e.o.
Over De Kersentuin
Keuken: Frans
Midden in Amsterdam Zuid vindt u aan de Apollolaan in het Bilderberg Garden Hotel het volledig vernieuwde Restaurant De Kersentuin.
Het restaurant heeft een beroemde geschiedenis van meer dan 35 jaar en slaat nu een spannende, vernieuwende weg in.
Tweesterren Michelin chef Stefan van Sprang voert de regie over de keuken. Casual dining op niveau met een gezonde dosis flair is het devies van Stefan die onder meer een aantal
signature dishes van Aan de Poel in vereenvoudigde vorm op de kaart zet in De Kersentuin.
Een volledig nieuw interieur met ronde booths, hoge en lage tafels en een prominente chefs table met direct zicht op de keuken zorgen voor een kosmopolitische sfeer.