Da Mario

Italiaans | €€
9,2 (15 reviews)

Wat 15 mensen zeggen over Da Mario

9.2 Gebaseerd op 15 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De bediening was zeer vriendelijk en professioneel. We hebben heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Anja van der Oest op 30 april 2018

"Da Mario"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Het eten was heerlijk, de bediening vlot en gezellig. Wij gaan er zeker nog een keer eten.

Hennie van de Steeg op 27 april 2018

"Prima"
9.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 10

Voor herhaling vatbaar.

Arjen, Miranda op 22 april 2018

7.0 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 6

Het duurde lang maar het Eten was Goed.

Hoenderdaal op 22 april 2018

"da mario verrassing"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

met een primera-kortingsbon gereserveerd, we hebben heerlijk gegeten. we hebben kunnen kiezen van de primera-kaart-actie en de pizza uit het menu zelf. was allemaal heerlijk, personeel heel vriendelijk en behulpzaam. hebben lekker buiten op het terras gezeten. kortom een aanrader. komen zeker nog terug.

patrick en tiny op 08 april 2018

Plattegrond Alle restaurants in Barendrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Da Mario

Keuken: Italiaans

Pizzeria's zijn tegenwoordig overal te vinden, maar waar vind je nog zo'n echte Italiaanse? Zo een waar de mediterrane smaak nog onvervalst in is te proeven? Het antwoord is simpel: aan de Havenhoofd in Barendrecht! Daar huist namelijk de al tien jaar bestaande Ristorante Pizzeria Da Mario. En als die naam je niet bekend klinkt: vroeger werkte deze onvervalste Italiaan onder de naam Pizzeria Mario te Zijpe Rotterdam. Wat niet veranderd is, is de kwaliteit, deze is nog altijd prima! Ristorante Da Mario opende in 1993 haar deuren aan de Zijpe. Daarna na drie jaren een nieuwe restaurant begonnen op Plein 1953 te Rotterdam. Nu 17 jaar later, werkt dezelfde staf als toen na enkele omzwervingen op nieuw aan de Havenhoofd te Barendrecht. In een originele Italiaanse Ristorante. Hier worden geen aanpassingen aan andere smaken gedaan, dus geen Amerikaanse, Turkse, of Hollandse pizza's. In plaats daarvan wordt er nog op z'n Italiaans bereid, en dat gebeurt met dagverse champignons, paprika's, en andere ingrediënten. Niets komt uit een potje of blikje en dat garandeert de lekkerste pizza's, pasta's, vlees, visgerechten of salades. Want Ristorante Da Mario maakt inderdaad meer dan alleen maar pizza's en pasta-gerechten. Op de menukaart staat ook een kleine selectie van originele Italiaanse vlees- en visgerechten, precies zoals je ze misschien tijdens jouw vakantie al eens in het verre zuiden geproefd hebt. Zelf de broodjes die bij verschillende gerechten horen worden bij Ristorante Da Mario persoonlijk in eigen keuken gebakken. En in die keuken klinkt rappe Italiaans van de eigenaar en chef kok Giuseppe en Miranda. Is er dan nog iets dat niet origineel Italiaans is?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Barendrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Partners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden