Wat 98 mensen zeggen over The Fat Smoker
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We misten de BBQ smaak, het geroosterde en gerookte. Weinig bezieling
Lekker gegeten, gezellig restaurant en goeie service
Bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens
Goed eten, goede bediening en leuke sfeer zeker voor dat geld.
Leuk om te horen, bedankt voor jullie positieve reactie
Superleuk zeker een aanrader
Leuk om te horen, bedankt voor jullie komst
Top gegeten hier in Nijkerk! Echt een aanrader...
Bedankt voor jullie positieve reactie, daar worden wij vrolijk van.
Plattegrond Alle restaurants in Nijkerk e.o.
Over The Fat Smoker
Keuken: Amerikaans
The Fat Smoker is ontstaan door ons enthousiasme voor de Amerikaanse BBQ tradities en de manier waarop zij hun producten bereiden. Onze pitmasters staan “on fire” en werken alleen met de allerbeste soorten vlees en vis en bereiden deze op “The Fat Smoker” van Yoder Smokers, waarin de produkten wel 2 tot 16 uur worden gegaard.
Door deze intensieve bereidingen is het mogelijk dat sommige gerechten niet eindeloos voorradig zijn. In deze Amerikaanse “low & slow” Smoker zullen zij diverse soorten hout en huisgemaakte rubs gebruiken om zo de verschillende smaken aan het vlees of vis af te geven. Tevens zullen zij “hot & fast” vlees en vis bereiden op onze handgemaakte houtskoolgrill van Hoeks BBQ.
Jammer van jullie negatieve ervaring. Wij stoppen als team iedere dag onze energie in het bereiden van mooie producten en roken onze verse vlees- en visproducten voorzien van een passende rub toch echt tussen de 1,5 en 10 uur op eiken hout. Wij doen dit met liefde en passie en dan is het natuurlijk wel makkelijk om ons via deze weg een negatieve recensie te geven. Wij hebben hier gisteravond niets van vernomen. Wij kunnen het waarderen als u het in het restaurant aangeeft, dan kunnen wij daar nog op in spelen en u een fijne avond bezorgen. Nu is dit voor ons mosterd na de maaltijd. Jammer, want ook wij trekken ons dit zeer aan.
Met vriendelijke groet,
Enrico Kerkhof