What 72 people say about Proeverij de Azijnmakerij
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het was een heerlijke avond, heerlijke hapjes, goede biefstuk en toetje. En uitstekend opgediend.
Het eten is divers en lekker. Bereiding is goed en smaak ook. Gezellige, knusse sfeer.
De chef was de avond dat ik ging alleen, zijn collega was helaas niet in staat om te helpen. De beste man heeft in zijn eentje zowel moeten koken als mensen bedienen (stuk of 14 mensen). Hierbij duurde het allemaal iets langer, w...
Het eten is divers en lekker. Bereiding is goed en smaak ook. Gezellige, knusse sfeer.
De chef was de avond dat ik ging alleen, zijn collega was helaas niet in staat om te helpen. De beste man heeft in zijn eentje zowel moeten koken als mensen bedienen (stuk of 14 mensen). Hierbij duurde het allemaal iets langer, wat niet erg is gezien de omstandigheden. Maar de service was nog steeds goed en kwaliteit van het eten ook. Complimenten.
Heerlijk gegeten, prima wijnadvies en een gezellige, knusse sfeer. Aanrader!
De entree is wat verwarrend, geen personeel om je te ontvangen. De ruimte waar we zaten is eenvoudig zonder al teveel sfeer. Het voorgerecht linzen, een zeer klein stukje vis met waterkers in een lauwwarm badje was niet bijzonder. Het hoofdgerecht werd koud opgediend. We hadden zicht op de keuken, maar zagen geen ac...
Read full reviewDe entree is wat verwarrend, geen personeel om je te ontvangen. De ruimte waar we zaten is eenvoudig zonder al teveel sfeer. Het voorgerecht linzen, een zeer klein stukje vis met waterkers in een lauwwarm badje was niet bijzonder. Het hoofdgerecht werd koud opgediend. We hadden zicht op de keuken, maar zagen geen activiteiten die op koken leken. Het koude gerecht werd gewoon in een oven/magnetron opgewarmd. Het was een bavette van 3 stukjes vlees van 4x4 cm, een rondje aardappel gratine met een klein stronkje grijs gekookte witlof, aardappelpuree slap en zonder smaak. Het nagerecht was een chocoladetaartje met en klein bolletje vanille ijs, half gesmolten. Het hele menu zag er uit alsof het klaar stond en alleen maar opgewarmd hoefde te worden. Absoluut geen €28,50 waard. Een grote teleurstelling. Bij het nagerecht werd de muziek veel te hard aangezet en het personeel ging opruimen en schoonmaken. Was het de bedoeling dat we weggingen?
Het idee van de restaurantweek, ergens gaan eten voor een aantrekkelijke prijs, is hier niet van toepassing.
Het was heerlijk ontspannen en verrassend. Vriendelijke bediening en lekker eten.
Map All restaurants in Zeist
About Proeverij de Azijnmakerij
Cuisine: Seafood
Restaurant Proeverij de Azijnmakerij is located in a beautiful former vinegar-maker in cozy Zeist. The kitchen team prepares delicious dishes from fresh ingredients. The inspiration for all the phenomenal dishes comes from all over the world, which ensures fantastic taste combinations. Thanks to the friendly wait staff and the casual atmosphere in combination with the culinary dishes, every visit to restaurant Proeverij de Azijnmakerij is an exceptional experience.