What 72 people say about Proeverij de Azijnmakerij
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het was in een woord geweldig lekker.
Wat een unieke locatie, lieve mensen en fantastisch lekker eten. Hoewel ik niet zo'n visliefhebber ben, heb ik ontzettend genoten van een perfect gemaakte dorade. Het eten uitstekend verzorgd, echr heel erg lekker (inclusief een broodje vooraf). Van de wat negatievere recensies hieronder herken ik helemaal niets terug. Oftewel: echt een aanrader. Bij twijfel: doen!
Gisteravond gegeten met een vriendin tijdens de restaurantweek, maar helaas viel het tegen. De eigen website en foto’s daarop zijn veelbelovend, maar voor het restaurantweek menu is duidelijk een simpele versie gekozen. De bediening was vooral heel slecht. We werden niet aan tafel verwelkomd, er werd niets uitgelegd...
Read full reviewGisteravond gegeten met een vriendin tijdens de restaurantweek, maar helaas viel het tegen. De eigen website en foto’s daarop zijn veelbelovend, maar voor het restaurantweek menu is duidelijk een simpele versie gekozen. De bediening was vooral heel slecht. We werden niet aan tafel verwelkomd, er werd niets uitgelegd over het restaurant of het menu, geen coronavragen gesteld of gevraagd naar allergieën. Fles warm water op tafel zelf maar opengemaakt en op de vraag van mijn tafelgenoot of er iets alcoholvrij was: “ja frisdrank”. Gelukkig bleek er ook 0.0 bier, en mijn witte wijn werd eerst bijna rosé (“ziet er gek uit”, daarna kreeg ik een lekkere maar warme wijn maar had de ober geen idee wat hij schonk. Er werd niet één keer gevraagd of alles ok was of of we nog wat wilden drinken, maar vooral kregen we 3x een gang zonder enige uitleg. Hier moest ik zelf om vragen en kreeg de reactie ‘ravioli’. Toen ik vroeg wat daar dan inzat moest het gevraagd worden...
Het was uiteindelijk ravioli met paddestoelen en ricotta in een paddestoelen bouillon, was prima (niet ale randjes ravioli helemaal gaat maar ok). Hoofdgerecht diamanthaas met orzo en en ratatouille, dessert een bolletje ijs met merengue en bosbessen. Allemaal lekker maar absoluut niets speciaals.
Kortom; bediening kan écht niet, óf vertel dat je er net een dag werkt en zorg dat een ervaren collega af en toe komt inchecken. Eten was ok maar ver beneden verwachting... Jammer!
Was geweldig!
Leuke plek, maar er is nog wel wat te doen. Het restaurant is wat rommelig (canvasfoto en authentieke kiekjes) en niet aangekleed, we dachten dat het net open was maar het IS al 5 jaar open. De bediening is erg traag en niet alert (1e drankje is zo verdiend). Geen broodje of olijven oid. Gerookte zalm met asperges w...
Read full reviewLeuke plek, maar er is nog wel wat te doen. Het restaurant is wat rommelig (canvasfoto en authentieke kiekjes) en niet aangekleed, we dachten dat het net open was maar het IS al 5 jaar open. De bediening is erg traag en niet alert (1e drankje is zo verdiend). Geen broodje of olijven oid. Gerookte zalm met asperges was erg leuk! Geitekaas op salade was te lang verhit. Lamsrack prima! Kortom het heeft potentie maar dan moeten we wel even de armen uit de mouwen gaan steken
Map All restaurants in Zeist
About Proeverij de Azijnmakerij
Cuisine: Seafood
Restaurant Proeverij de Azijnmakerij is located in a beautiful former vinegar-maker in cozy Zeist. The kitchen team prepares delicious dishes from fresh ingredients. The inspiration for all the phenomenal dishes comes from all over the world, which ensures fantastic taste combinations. Thanks to the friendly wait staff and the casual atmosphere in combination with the culinary dishes, every visit to restaurant Proeverij de Azijnmakerij is an exceptional experience.