What 159 people say about Minos Pallas
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Normaal krijg je een drankje aangeboden als je bij een griek komt. Nu niet.
En ook was men niet actief als je glas leeg was.
Verder eten was heerlijk en bediening was vriendelijk.
Stille bediening. Geen uitleg over het meerkeuze-menu en de bij te betalen opties. Bij het 3 gangen menu hoorde een saladbar stond er. We kregen een klein bakje koolsla met rauwe taugé. Bij navraag bleek er geen saladbar en was dat dus de salade. Op iedere vraag moest de bediening naar de keuken om na te vragen. Fri...
Read full reviewStille bediening. Geen uitleg over het meerkeuze-menu en de bij te betalen opties. Bij het 3 gangen menu hoorde een saladbar stond er. We kregen een klein bakje koolsla met rauwe taugé. Bij navraag bleek er geen saladbar en was dat dus de salade. Op iedere vraag moest de bediening naar de keuken om na te vragen. Frites e.d moest apart bijbesteld. Er was geen drankenkaart dus wat wijn koste en wat de evt. verschillen in prijs waren, was onduidelijk. Gewoon "in the blind "bestellen en later op de rekening kijken wat het koste. Al met al niet echt wat we van een griek verwachten
Voor herhaling vatbaar
.
Goed gegeten en een goede service.
Heerlijk gegeten
Map All restaurants in Eindhoven
About Minos Pallas
Cuisine: Greek
Restaurant Minos Pallas has become a household name in Eindhoven over the years. For 16 years they have ensured that a night out not only consists of a homely atmosphere in which you can eat, but the music also brings a very authentic atmosphere; so that the Greek ambiance comes into its own.
The Greek recipes are known for the different, delicious, fresh ingredients and that is exactly what Minos Pallas uses. At Minos Pallas they always opt for the freshest products, herbs and spices from Greece, in order to keep both the taste and the atmosphere as authentic as possible and to really give you the feeling that you are present there.
Of course they offer a variety of dishes and in this way ensure that you can use the recipes from all over Greece. These are always prepared with care, in the open and honest kitchen.