What 95 people say about Bouchon D'en Façe
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Het eten was lekker, met als tip dat als je Babette serveert vooraf de vraag gesteld kan worden hoe rood je het vlees wil eten. Mijn tafelgenoot houd niet van erg rood vlees en dat ging terug naar de keuken toen we er iets van zeiden. Dit had gemakkelijk voorkomen worden.
Het menu was inclusief wijnen, dan verwacht...
Het eten was lekker, met als tip dat als je Babette serveert vooraf de vraag gesteld kan worden hoe rood je het vlees wil eten. Mijn tafelgenoot houd niet van erg rood vlees en dat ging terug naar de keuken toen we er iets van zeiden. Dit had gemakkelijk voorkomen worden.
Het menu was inclusief wijnen, dan verwacht je bij elke gang ook een wijn: de heerlijke oesters werden bij het, zelfbetaalde, aperitief geserveerd en bij het dessert werd ook geen wijn aangeboden. Geef dit duidelijker aan, was niet qua verwachting. Er zaten dicht bij de bar en de medewerkers waren nogal luidruchtig en openhartig over tal van prive onderwerpen die we letterlijk konden verstaan. Onze vraag hierover werd afgedaan met het antwoord dat het restaurant graag een casual sfeer wil uitdragen. Ik hoef als gast tijdens een avondje uit niet te geconfronteerd te worden met dergelijke privézaken.
Een zakelijke tip: als je in het dessert koffie serveert zul je weinig losse koffie meer verkopen. Is slecht voor je upwelling.
Super!
Fijn sfeervol Frans restaurant met prettige bediening en heerlijk Frans eten
Als we in Maastricht zijn gaan we altijd een keer eten bij dit leuke restaurant.
Heerlijk eten, erg vriendelijk personeel ,gezellige sfeer en een goede prijs-kwaliteit
Heerlijke Franse keuken met fijne bediening.
Map All restaurants in Maastricht
About Bouchon D'en Façe
Cuisine: French
A French concept with traditional and honest dishes for an affordable price. Bouchon d'en Façe in Limburg is a cross between a bistro, a tavern, and gastronomy, where wit and daring are paramount.
Typical of an original bouchon is the personal bond that the staff creates with its guests. Bouchon d'en Façe goes a step further than hospitality. Young and old are welcome for lunch, dinner or to have a drink. French wine is served with charcuterie, which is freshly cut with the slicer on the bar. The casual French atmosphere is carried through from the menu to the interior.