What 95 people say about Bouchon D'en Façe
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Wij hadden beiden escargots waar erg weinig knoflookboter op zat en kregen er een restje van drie stukjes stokbrood bij.
Wij zouden er meer brood bij krijgen, maar dat is nooit gekomen.
Mijn partner had bavette gekozen die erg draderig en taai was en ik had confit de canard met een vet vel en een veel te zoute dik...
Wij hadden beiden escargots waar erg weinig knoflookboter op zat en kregen er een restje van drie stukjes stokbrood bij.
Wij zouden er meer brood bij krijgen, maar dat is nooit gekomen.
Mijn partner had bavette gekozen die erg draderig en taai was en ik had confit de canard met een vet vel en een veel te zoute dikke saus terwijl het een sinaasapppel-portsaus zou zijn.
Als dessert een crème brûlée au grand marnier die ik niet geproefd heb en er zat ook geen echte vanille in.
Het restaurant is erg rumoerig, en fles wijn viel op de grond en een wijnkoeler kletterde op de grond.
Wij gaan hier niet meer naar terug!
Voor en tussengerecht heerlijk
Hoofdgerecht duurde veel te lang en was smaakloos , jammer
Heerlijk eten, goede wijn en top service!!
Het eten was erg lekker en vernieuwend. Met simpele ingredienten een zeer exclusief gerecht maken.
De bediening was goed met goede uitleg en advies.
Een fijne avond uit!
Wij waren erg teleurgesteld. Het diner was in de verste verte geen ster waard. Fantasieloos en niet verfijnd. Ik zelf eet geen vlees en kreeg bij iedere gang vis. Die was te ver door gebakken, er zat nauwelijks groente bij en het hoofdgerecht smaakte naar het voorafgaande gerecht met bouillabaisse. Het dessert was b...
Read full reviewWij waren erg teleurgesteld. Het diner was in de verste verte geen ster waard. Fantasieloos en niet verfijnd. Ik zelf eet geen vlees en kreeg bij iedere gang vis. Die was te ver door gebakken, er zat nauwelijks groente bij en het hoofdgerecht smaakte naar het voorafgaande gerecht met bouillabaisse. Het dessert was belabberd. Kortom, hoewel het personeel haar best deed was dit helaas niet voor herhaling vatbaar.
Map All restaurants in Maastricht
About Bouchon D'en Façe
Cuisine: French
A French concept with traditional and honest dishes for an affordable price. Bouchon d'en Façe in Limburg is a cross between a bistro, a tavern, and gastronomy, where wit and daring are paramount.
Typical of an original bouchon is the personal bond that the staff creates with its guests. Bouchon d'en Façe goes a step further than hospitality. Young and old are welcome for lunch, dinner or to have a drink. French wine is served with charcuterie, which is freshly cut with the slicer on the bar. The casual French atmosphere is carried through from the menu to the interior.
Beste Thea,
Jammer dat u zo over u bezoek denkt.
Wij hopen u toch nog graag een keer terug te zien om anders te bewijzen.
Met vriendelijke groet,
Ps kritiek op rumoer is wel flauw nietwaar, we hebben in de horeca zware klappen gekregen de afgelopen tijd en zijn blij dat er weer rumoer in de zaak is. Hier hoort ook bij dat er wel eens iets kan vallen.