What 98 people say about The Fat Smoker
Food | |
Service | |
Atmosphere |
We misten de BBQ smaak, het geroosterde en gerookte. Weinig bezieling
Lekker gegeten, gezellig restaurant en goeie service
Bedankt voor jullie positieve reactie en tot ziens
Goed eten, goede bediening en leuke sfeer zeker voor dat geld.
Leuk om te horen, bedankt voor jullie positieve reactie
Superleuk zeker een aanrader
Leuk om te horen, bedankt voor jullie komst
Top gegeten hier in Nijkerk! Echt een aanrader...
Bedankt voor jullie positieve reactie, daar worden wij vrolijk van.
Map All restaurants in Nijkerk
About The Fat Smoker
Cuisine: American
The Fat Smoker & nbsp; arose from our enthusiasm for American BBQ traditions and the way they prepare their products. Our & nbsp; pitmasters & nbsp; stand & nbsp; & ldquo; on fire & rdquo; & nbsp; and only work with the very best types of meat and fish & nbsp; and prepare them & nbsp; & ldquo; The Fat Smoker & rdquo; & nbsp; from Yoder Smokers, in which the products are cooked for 2 to 16 hours.
Due to these intensive preparations, it is possible that some dishes are not available endlessly. In this American & ldquo; low & amp; slow & rdquo; Smoker & nbsp; they will use various types of wood & home-made rubs to release the different flavors to the meat or fish. They will also & ldquo; hot & amp; fast & rdquo; prepare meat and fish on our handmade charcoal grill from Hoeks BBQ.
Jammer van jullie negatieve ervaring. Wij stoppen als team iedere dag onze energie in het bereiden van mooie producten en roken onze verse vlees- en visproducten voorzien van een passende rub toch echt tussen de 1,5 en 10 uur op eiken hout. Wij doen dit met liefde en passie en dan is het natuurlijk wel makkelijk om ons via deze weg een negatieve recensie te geven. Wij hebben hier gisteravond niets van vernomen. Wij kunnen het waarderen als u het in het restaurant aangeeft, dan kunnen wij daar nog op in spelen en u een fijne avond bezorgen. Nu is dit voor ons mosterd na de maaltijd. Jammer, want ook wij trekken ons dit zeer aan.
Met vriendelijke groet,
Enrico Kerkhof