What 98 people say about The Fat Smoker
Food | |
Service | |
Atmosphere |
heerlijk gegeten, gezellig terras en heel vriendelijke bediening
We zijn aangenaam verrast. Bijna alle tafels onder het scherm waren bezet en ook binnen zat een groep te eten, maar toch was de bediening lekker vlot en persoonlijk. Het voorgerecht werd vlot geserveerd en smaakte heerlijk (zowel de carpaccio als de zalm). Als hoofdgerecht hadden wij de hamburger en de pork ribs. Be...
Read full reviewWe zijn aangenaam verrast. Bijna alle tafels onder het scherm waren bezet en ook binnen zat een groep te eten, maar toch was de bediening lekker vlot en persoonlijk. Het voorgerecht werd vlot geserveerd en smaakte heerlijk (zowel de carpaccio als de zalm). Als hoofdgerecht hadden wij de hamburger en de pork ribs. Beide zeer smakelijk, net als de gekruide patat. Ook het nagerecht (2x lavacake) was om te smullen! Al met al prima gegeten voor een leuke prijs. Omdat we buiten zaten, hebben we de sfeer wat minder beleefd, al was de (Amerikaans getinte) muziek duidelijk hoorbaar.
Bedankt voor jullie positieve reactie daar genieten wij ook van. Tot ziens Team The Fat Smoker
Prima gegeten, vriendelijke bediening
Dag Tijmen, bedankt voor jullie positieve reactie hier genieten wij ook van. Groeten Team The Fat Smoker
Heerlijk gegeten en Lekker in Nijkerk
Bedankt voor jullie positieve reactie daar worden wij vrolijk van!!! Groetjes Team The Fat Smoker
Eten was goed mensen weten waar ze mee bezig zijn. Vriendelijk zeker gesprek stof als je als hobby smoken hebt. Vond het prijs technische best tegen het randje. Maar als het eten goed is moet dat voor een keertje wel kunnen.
Map All restaurants in Nijkerk
About The Fat Smoker
Cuisine: American
The Fat Smoker & nbsp; arose from our enthusiasm for American BBQ traditions and the way they prepare their products. Our & nbsp; pitmasters & nbsp; stand & nbsp; & ldquo; on fire & rdquo; & nbsp; and only work with the very best types of meat and fish & nbsp; and prepare them & nbsp; & ldquo; The Fat Smoker & rdquo; & nbsp; from Yoder Smokers, in which the products are cooked for 2 to 16 hours.
Due to these intensive preparations, it is possible that some dishes are not available endlessly. In this American & ldquo; low & amp; slow & rdquo; Smoker & nbsp; they will use various types of wood & home-made rubs to release the different flavors to the meat or fish. They will also & ldquo; hot & amp; fast & rdquo; prepare meat and fish on our handmade charcoal grill from Hoeks BBQ.
Bedankt voor jullie positieve reactie daar worden wij vrolijk van. Tot ziens Team The Fat Smoker