What 98 people say about The Fat Smoker
Food | |
Service | |
Atmosphere |
we hebben echt lekker gegeten bij jullie en wat een mooie muziek keuze die jullie daar draaien om bij weg te dromen. Bediening was gezellig vriendelijk en hielde de glazen goed in de gaten gewoon top.
Heerlijk eten! Mooi opgemaakte borden! Je ziet dat er zorg wordt besteed aan het opdienen! Het oog wilt namelijk ook wat.
Niet zomaar een grillrestaurant maar een all american menukaart. Heerlijk 16 uur gegaard vlees/vis van de Smoker met colslaw en gekruide friet. Amerikaans bier, chardonnay, en desserts. Heerlijk gegeten.
Aardige bediening, lekker eten, leuke amerikaanse sfeer
Leuke bediening, gastvrij. Het eten was heerlijk van smaak. Alleen jammer dat er op de vrijdagavond NEE verkocht moet worden op een entrecote van 350 gr. Die van 250 gr zijn er nog wel.... en dat de kaart weinig nagerechten kent is echt niet erg, maar als je dan ook op de apple pie NEE moet verkopen kan m.i. niet
Map All restaurants in Nijkerk
About The Fat Smoker
Cuisine: American
The Fat Smoker & nbsp; arose from our enthusiasm for American BBQ traditions and the way they prepare their products. Our & nbsp; pitmasters & nbsp; stand & nbsp; & ldquo; on fire & rdquo; & nbsp; and only work with the very best types of meat and fish & nbsp; and prepare them & nbsp; & ldquo; The Fat Smoker & rdquo; & nbsp; from Yoder Smokers, in which the products are cooked for 2 to 16 hours.
Due to these intensive preparations, it is possible that some dishes are not available endlessly. In this American & ldquo; low & amp; slow & rdquo; Smoker & nbsp; they will use various types of wood & home-made rubs to release the different flavors to the meat or fish. They will also & ldquo; hot & amp; fast & rdquo; prepare meat and fish on our handmade charcoal grill from Hoeks BBQ.